Ioga Kundalini

Posted by on 14 ago 2013 in banner | 1 comment

Ioga Kundalini

IOGA KUNDALINI

Les classes consten de una sèrie d’exercicis amb diverses postures que van acompanyades d’una forma específica de respirar , d’una relaxació, i una meditació. L’objectiu és desbloquejar el nostre cos i la nostra ment a través de la mobilització de l’energia i aconseguir relaxar-nos tant física com emocionalment.

En la pràctica del Ioga, la respiració és una part important. Aprendre a inhalar i exhalar correctament ens ajuda a regular l’estat mental, a calmar l’estrès, controlar les emocions i a concentrar-nos. Saber respirar ens dóna serenitat, calma, aporta benestar i salut i ens prepara per superar situacions d’estrès, tensió i agitació.

Els mantres són cants sagrats, la seva vibració crea patrons mentals positius que porten a la sanació del cos. La repetició del so provoca que els pensaments negatius s’esvaeixin i la ment quedi assossegada i tranquil·la. Per tant, els efectes dels mantres eleven l’esperit, calmen el nostre diàleg intern i ens porten al costat positiu de la nostra ment.

Tots els dimarts de 20.30h a 21.45h

Imparteix Manela Cortés

Preu: 30€/ mes

Dia esporàdic: 10€

One Comment

  1. Allí estaremos dándolo todos los espero ha todos para disfrutar de zumba fitness saludo

Deixa un comentari