Espai Teràpies

imagen-definitiva-cheque-regalo 

SHIATSU ZEN

Massatge terapèutic japonès basat en la medicina tradicional xinesa. És una teràpia corporal que aplica pressions amb els dits i les mans sobre el cos de pacient i exerceix una pressió continuada que activa sobre el sistema nerviós autònom i la medul·la espinal, millorant les funcions fisiològiques.

“El shiatsu, és com l’amor de mare, la pressió sobre el cos estimula la font de la vida”.

Imparteix: Jesús Martinez i Cris Baeza

shiatsu2

 

REIKI

És un sistema de reequilibri energètic mitjançant la transformació de l’energia Universal curativa a través de la imposició de mans.

Imparteix: Esther Clos, Jesús Martinez i Cris Baeza

IMG-20140513-WA0001

 

QUIROMASSATGE

És una tècnica destinada a eliminar o disminuir dolor de tipus tensional, de bloqueig energètic o falta de to. Es basa en friccions, pressions, percussions o estiraments, depenent del problema a tractar i la metodologia utilitzada.

És un mètode de valoració (mitjançant la palpació perceptiva) i de tractament manual aplicat i transmès per la pressió mecànica de les mans dels diferents òrgans i teixits del cos humà.

Imparteix: Jesús Martinez i Cris Baeza

0f5a06_quiromasaje

 

REFLEXOLOGIA PODAL

Es coneix com a reflexologia podal tot aquell conjunt de massatges i pressions que es realitzen en les zones reflexades dels peus. Es tracta, per tant, d’una tècnica natural i senzilla que en tot moment busca a través del tacte, la curació o millora del pacient.

Imparteix: Esther Clos, Jesús Martinez

images-164  

 

MASSATGE SENSORIAL

Massatge de moviments suaus i harmònics sense pèrdua de contacte amb mobilitzacions articulars passives i estiraments suaus, amb aquest tipus de massatge aconseguim disminuir l’estrès corporal i emocional. Amb la finalitat d’obtenir una relació i una integració de “cos i ment”.

Imparteix: Esther Clos i Cris Baeza

ab38641.jpg

 

MASSATGE GEOTERMAL

Els massatges amb pedres calentes s’inspiren en les disciplines orientals, segons els quals estan situats 7 chacres al llarg del canal central del cos; que correspon a diversos òrgans. Des de els punts Chakra l’energia és distribuïda a tot l’organisme, gràcies als canals energètics que travessen i estan units a ells.

L’element essencial de la teràpia geotermal és l’aplicació de pedres calentes i fredes que actuen a dos nivells en concret:

  1. De forma estètica, exercint pressions terapèutica en punts concrets.
  2. De forma dinàmica, realitzant maniobres de massatge ben definits.

Imparteix: Esther Clos i Cris Baeza

masaje-piedras2

 

MASSATGE LOMI-LOMI

Es un massatge original de Hawaii.

Es tracta d’un massatge que revitalitza amb profunditat, és el massatge de les “Mans Amoroses”.

Lomi Lomi treballa de manera suau però profunda la musculatura amb passades contínues i fluïdes, nutrint el cos i permetent al receptor relaxar-se, deixar-se anar i senzillament estar. S’aplica fent servir els avantbraços i els colzes per alleujar el cansament de la musculatura i relaxar el cos.

Per obtenir encara més relaxació fem servir olis essencials combinats amb olis de massatge. Té una durada aproximada de 90 minuts.

Imparteix: Esther Clos

Captura-de-pantalla-2014-11-10-a-la(s)-21.54.37

 

MASSATGE ESPORTIU

El massatge esportiu és un medi físic per millorar el rendiment i cuidat de l’esportista. S’aplica amb la finalitat d’obtenir una posta en forma òptima, prevenir i evitar lesions així com accelerar la rehabilitació de les mateixes. El massatge forma part d’un programa de tractament com a teràpia.

Imparteix: Jesús Martínez

massatge-drenatge-limfatic-30-min-copy

 

MASSATGE VIBRACIONAL-SONOR

Les vibracions dels bols tibetans i el gong generen freqüències harmòniques empatitzant amb el nostre cos, ajudant a entrar a altres nivells de consciència i fent-nos més receptius a l’auto-sanació física, emocional, mental i espiritual.

Es pot treballar:

-L’estrés, l’ansietat i l’insomni.

-Molèsties: lumbars, cervicals i genolls.

-Alineació i harmonització dels chacres

-Problemes digestius.

Imparteix: Ezequiel Martí

IMG-WEB

 

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

És una tècnica formada per una sèrie de maniobres manuals especifiques realitzades  de manera  molt suau i destinades a estimular el sistema limfàtic per  afavorir l’eliminació de toxines i activar el sistema inmunitari.

Indicacions:Problemes de circulació, retenció de líquids, cames cansades,acné, sinusitis, edemes, lipedemes, procesos de cicatrització, postoperatoris  de intervencions de cirurgia estètica, embarassades..

Imparteix: Mireia Planas

images (1)

 

OSTEOPATIA CRANIOSACRAL:

És un tipus  de teràpia manual holística que es fonamenta en manipulacions subtils i indolores dirigides a activar els sistemes d’autocuració del cos. Aquesta tècnica tan suau com efectiva, és segura i convenient per tothom des de nadons fins ancians.

Indicacions: Problemes d’estrés i emocionals, sobretot per la seva acció relaxant, tot tipus de mals d’esquena, cefalees i migranyes, artrosi, artritis, ciàtica, lumbàlgia i hèrnia discal, depressions endògenes,problemes d’insomni o nerviosisme, ansietat, seqüeles d’accidents o operacions: per exemple, fuetada cervical, vertígens, acúfens, efectes drenents, és un potent antiarrugues…

Imparteix: Mireia Planas

craniosacral-therapy-at-lighten-up-therapies

A hores concertades

Contactes:

-Jesús Martínez (619 745 705)

-Cris Baeza (619 420 844)

-Esther Clos (699 989 438)

-Ezequiel Martí (639 756 897)

-Mireia Planas (637 002 683)