Col·laboradors

 manelaMANELA CORTÉS- PROFESSORA DE IOGA

 Des de petita vaig sentir que la vida era més que el que els meus ulls veien i les meves mans tocaven, encara no    sabia que era, però la sensació hi era, una sensació a la que encara no li podia donar forma i que vaig començar a  descobrir amb la pràctica del Ioga.El Ioga em va portar a sentir-me i a descobrir que en el meu interior hi havia  una part que necessitava sortir, una necessitat d’oferir-me. Vaig estudiar Tècnic Auxiliar d’Infermeria en un  anhel d’ajudar als altres. Vaig treballar durant anys en la branca sanitària.

La meva cerca continuava i això em va portar a Shunia Barcelona, Centre formador de professors de Kundalini Ioga per l’AEKI. Va ser a partir d’aquest moment i en els anys posteriors com a professora de Ioga que he anat completant aquella sensació a la qual no li podia donar forma quan era una nena, i que s’ha traduït en la connexió amb mi mateixa, amb els altres i amb el reconeixement de la part infinita que som tots.

kike  KIKE PIZARRO

Hola soy Kike  y me encanta dar clases de  Zumba. La razón es simple: ¡Cada clase es una fiesta llena de energía y  de diversión ! Ven a verme  y únete a mi clases que  no te arrepentirás.no es necesario saber bailar ,siempre    deja mover tu cuerpo y sigue mi ritmo .

Es fácil y te garantizo que disfrutaras de mi clase .

¡Espero con impaciencia encontrarle!

 

simbolo21ESTHER CLOS

Hola,

Em dic Esther Clos, tinc 43 anys, desde petita m’ha atret molt tot lo referent a les energies i l’esoterisme. La meva curiositat em va portar a començar per la lectura de mans i desprès el tarot. A partir d’aquí vaig començar a “provar” amb l’energia que transmetien les meves mans, i quina era la sorpresa quan veia que podia aliviar el dolor de la gent.

Després d’uns anys “desconnectada” per aquelles coses de la vida, es va creuar al meu camí una persona de la qual vaig aprendre molt, amb ella em vaig submergir al món de la Kàbala i la metafísica i vaig descubrir que aquesta és la manera que vull viure, estimar de manera incondicional i donar tot l’amor pur que surti del meu cor.

Ara tinc l’oportunitat de col·laborar amb Espai K i això em gratifica enormement.

Espero de tot cor que vingueu i en sortiu plens de pau, amor i gratitud.

 

equinocci logo  EQUINOCCI

Dut a terme pel Manel, un personatge autodidacte, acadèmic, encuriosit pel pensament d’aquí, però també pel  tarannà de la Xina imperial i la Xina actual, un viatger de motxilla que ha donat la volta al món dues vegades.  Equinocci parteix més de la pràctica viscuda que de la teoria estudiada. Equinocci ens ofereix diverses tècniques per a l’autoconeixement, tant a través dels gossos com de les persones.  Les activitats que du a terme a casa nostra són les activitats que ofereix als seus clients en la consulta: l’art de l’escriptura; el poder del pensament; la simbologia del Tarot com a pont entre el món i l’interior de cadascú; la pràctica de la radiestèssia per anar a trobar emocions profundes en els animals i les persones; el tractament amb les Flors de Bach com a impulsores d’obertura a tot allò que ha romàs tancat a dins d’un mateix.

 

 

cor verduras 2fitxa_mostra.cdrENCARNI        Nutrició – Ets el que menges

Hola a tots,

El meu nom és Encarni i a l’octubre de 2012 em van diagnosticar un càncer de mama, al principi va ser un procés d’assmilació i acceptació de l’enfermetat, amb el temps vaig apendre que va ser una oportunitat per cambiar la meva vida i la forma de veure les coses. Encara estic en aquest aprenentatge que m’agradaría compartir amb tots i per descomptat el que he après, a vegades a marxes forçades, en aquest camí amb l’ajuda de moltes persones que em van donar les eines i el coneixement necessari per començar una nova vida. Vaig apendre que una enfermetat greu com el cáncer no es una cosa que apareix per art de màgia, sense donar-nos compte l’anem alimentant amb el nostre mal concepte d’una alimentació sana, l’alt nivell d’estrés i la contaminació ambiental a la que estem exposats, afegint les cantitats de pesticides que ingerim al llarg del dia; tot això es converteix en un còctel ideal per tal que el nostre sistema immunològic quedi danyat i no compleixi amb el seu repte de protegir-nos. Gràcies a tot el que vaig apendre en el procés d’aquesta enfermetat em va ajudar a sobreportar millor tot el tractament i el més important, saber el que la va poder desencadenar i l’objectiu d’aquesta nova pàgina és informar-vos per tal que pogueu compendre millor perquè cada dia tenim més enfermetats. Intentem donar-vos alguna informació que pugui ser valiosa pel vostre dia a dia, simplement perque pogueu agafar allò que considereu que us pugui fer un bé.

“Sin la alimentación adecuada la medicina no es efectiva

Con la alimentación adecuada la medicina es innecesria”

Proverbio Ayurvédica

jesusJESÚS MARTÍNEZ GIRÓ

En Jesús és terapèuta natural i col·labora amb nosaltres a l’apartat de nutrició esportiva i fitoteràpia. Realitza Massatge Esportiu, Quiromassatge, Shiatsu, Reflexología Podal i Reiki.

Tenim la oportunitat a Espai K de comptar amb la col·laboració de’n Jesús, tots tenim mestres espirituals que enes acompanyen, però també hi ha mestres propers que ens ensenyen el camí i ens fan més lleuger el viatge. En Jesús n’és un d’ells i li agraïm que estigui amb nosaltres i amb tots vosaltres (Cris)